Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира хоче дозволити переобладнати магазин під аптеку, а квартиру - під стоматкабінет
 
10-04-2012, 22:33  Суспільство

Влада Житомира хоче дозволити переобладнати магазин під аптеку, а квартиру - під стоматкабінет

 
На сайті Житомирської мерії опублікований проект розпорядження міськвиконкому про надання замовникам узгодження на перепланування, реконструкцію існуючих об'єктів архітектури.

'Влада



Влада Житомира хоче узгодити переобладнання ТОВ «Украптека» тимчасового магазину непродовольчих товарів в житловому будинку № 26 по вул. Московській під тимчасову аптеку на період дії договору оренди від 02.03.12р. № 0112. Умова узгодження - провести комплексний благоустрій прилеглої території в місячний строк з дня прийняття рішення та повідомити про це міськвиконком. У разі не проведення комплексного благоустрою прилеглої території протягом зазначеного терміну дане рішення втрачає силу.

Також за умови благоустрою прилеглої території виконком планує дати згоду фізичній особі підприємцю Сірошу Володимиру Миколайовичу на реконструкцію квартири № 4 в житловому будинку № 52 по вул. Перемоги під тимчасовий стоматологічний кабінет.

У разі не проведення комплексного благоустрою прилеглої території дане рішення втрачає силу.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!