Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області рятувальники навчали школярів одягати бойовий одяг та гасити пожежу
 
17-04-2012, 23:57  Суспільство

У Житомирській області рятувальники навчали школярів одягати бойовий одяг та гасити пожежу

 
У загальноосвітніх закладах області стартували перші «Дні цивільної оборони». Ці заходи проходять як підсумкові заняття з практичної перевірки рівня отриманих учнями протягом року знань і навичок, а також в якості підготовки захисту кожного навчального закладу від надзвичайних ситуацій.

У Житомирській області рятувальники навчали школярів одягати бойовий одяг та гасити пожежу



Ці дні вже пройшли в кількох школах області: гімназії № 1, загальноосвітньої школи I-III ступеня № 17 м. Житомира, а також в Коростишівській школі № 9. На відкритих уроках школярі відпрацьовували навички поведінки в надзвичайних ситуаціях - вихід з приміщення шкіл відповідно до планів евакуації під час пожежі, вибуху, розливу небезпечних речовин. Крім того, перед школярами виступали рятувальники, розповідали їм правила безпечної поведінки в побуті та на вулиці, показували навчальні відеофільми, а також проводили уроки у формі вікторин. Молодші учні демонстрували навички одягання протигаза, старшокласники - правила користування вогнегасником та надання першої медичної допомоги.


Про це повідомили в прес-службі ТУ МНС в Житомирській області


Після шикування на вулиці рятувальники показали дітям як одягати бойовий одяг, прокладати рукавну лінію, гасити пожежу, а також продемонстрували аварійно-рятувальне обладнання, яке використовується при ліквідації надзвичайних подій.

Подібні заходи проводяться щорічно у всіх без винятку навчально-виховних закладах області. «День цивільної оборони» - один з комплексу заходів, здійснюваних підрозділами МНС спільно з органами влади для навчання підростаючого покоління основам безпечної поведінки.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!