Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські торговці з вул. Хлібної 1 травня відсвяткували пікетом біля міськради
 
1-05-2012, 22:25  Суспільство

Житомирські торговці з вул. Хлібної 1 травня відсвяткували пікетом біля міськради

 
У Житомирі вуличні торговці відзначили Міжнародний день солідарності трудящих пікетом біля мерії.

Житомирські торговці з вул. Хлібної 1 травня відсвяткували пікетом біля міськради



Вранці 1 травня декілька десятків торговців з вулиць, прилеглих до Житнього ринку, прийшли до будівлі Житомирської мерії з плакатами: "Дякуємо Дебою за 1 Травня, позбавив робочих місць", "Рижук! Виконай свої обіцянки "," Залиште наші робочі місця ".

Головні вимоги присутніх: залишити їм їхні робочі місця і не заганяти їх на платні ринки. Люди посилаються на слова Рижука, який обіцяв, що їх з вулиць виганяти не будуть і навіть впорядкують їм місця для торгівлі. Також тих, хто торгує на вул.Хлібна обурює виборче ставлення влади до вуличних торговців, тому що квіткарів на вул.Московська ніхто не ганяє ..

Торговці не хочуть переходити на запропоновані їм місця на офіційних ринках, кажуть, що там покупців мало.

- Там люди місця покидали, а нас туди заганяють. Ми запропонували владі облагородити місця, які ми обрали, але за два місяці нам ніхто нічого не зробив. Ми не збираємося йти до Голішевского (депутат міськради, один із власників ринку «Рада») - це наше остаточне рішення. Ми хочемо мати свої робочі місця і платити в бюджет міста, а не в кишеню Голішевскому - обурювалися деякі пікетчики.

Один з активних пікетників, екс-депутат Житомирської міськради Віктор Радзюк повідомив, що вранці, 3 травня на площі Корольова відбудеться масовий мітинг вуличних торговців.

- Сьогодні тут мало людей, а третього числа буде маса, близько 500 чоловік прийдуть з плакатами - сказав Радзюк.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!