Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська мерія реагує на критичні публікації телефонним опитуванням
 
5-05-2012, 10:15  Суспільство

Житомирська мерія реагує на критичні публікації телефонним опитуванням

 
За дорученням заступника міського голови Миколи Боровця, за адресою вул. Перемоги, 54, 3 травня 2012 року, здійснена перевірка. Як повідомляв Житомир.info, до редакції звернулася мешканка цієї багатоповерхівки, яка скаржилася на бруд, сморід і щурів у дворі будинку.

'Житомирська



Сайт мерії Житомира повідомляє, що як виявилося - двір чистий, доглянутий, бордюри і стовбури дерев побілені, клумби доглянуті, дитячий майданчик пофарбований, контейнерів для сміття (за бажанням мешканців) немає, біля будинку спокійно відпочивають мами з дітьми.

Також проведено телефонне опитування мешканців будинку. Кожен, хто піднімав трубку, дивувалися питання "чи чисто у них біля будинку". 100% відповідей - чисто. По телефону житомиряни кажуть, що прибирання двору здійснюється регулярно, в хорошому вигляді завжди підтримується дитячий майданчик та клумби, а хто сказав, що їхній будинок «потопає в смітті» - не розуміють.

Після відповіді Житомирської мерії на публікацію, мешканка будинку Ірина сподівається, що буде вирішено питання із закриттям сміттєпроводу.

«Може хоч тепер підніметься питання про закриття сміттєпроводів в будинку. Це просто жах і сморід. Те відео, що розмістили на сайті міської влади, це вже наслідки після публікації. Але станом сміттєпроводів ніхто й не поцікавився, шкода, що камера не передає тей сморід, що стоїть у дворі », - пише Ірина.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!