Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Учениці Житомирській гімназії № 23 взяли участь у фінансовому саміті в Амстердамі
 
8-05-2012, 00:59  Суспільство

Учениці Житомирській гімназії № 23 взяли участь у фінансовому саміті в Амстердамі

 
У столиці Нідерландів, Амстердамі побували учні Житомирської гуманітарної гімназії № 23, які брали участь в міжнародному фінансовому саміті разом з представниками з 40 країн світу.

'Учениці



Як вдалося юним житомирянам потрапити на такий представницький форум?

У Житомирській гуманітарній гімназії № 23 є вчитель Оксана Захарченко, яку колектив називає «Вікном у світ». Завдяки співпраці з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів «IREX», вона 2 роки навчалася в американському університеті Міссурі - Колумбія за програмою стипендій імені Едмунда Маскі і отримала там наукову ступінь магістра освітнього менеджменту.

Повернувшись в Україну, Оксана Захарченко продовжувала боротися за інші гранти. В 2009 вона виграла грант "Успішний професіонал".

Новий грант, який отримала Оксана Захарченко, дав можливість трьом її ученицям безкоштовно побувати в столиці Нідерландів Амстердамі на міжнародному фінансовому саміті.

Учні пишаються тим, що в гімназії вони отримали достатні знання англійської мови, тому на міжнародному саміті в Амстердамі вони вільно спілкувалися з його учасниками.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!