Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські чиновники без причини відмовляються надати прописку житомирянці з двома дітьми
 
8-05-2012, 14:30  Суспільство

Житомирські чиновники без причини відмовляються надати прописку житомирянці з двома дітьми

 
Уже дев'ять місяців житомирянка з двома дітьми, «на пташиних правах» живе в переселенському фонді, без прописки.

'Житомирські



На вулицю жінку поки не виганяють. Але ось уже дев'ять місяців вона, як милостині, просить чиновників її прописати. Але наші бюрократи просто не хочуть розглядати справу Таїсії. Страждають від цього її діти.

Молодшому синові Таїси, Данилові, всього два роки. Через відсутність прописки ось уже дев'ять місяців жінка не може отримувати всі належні її дітям соціальні виплати. А на сьогоднішній день для неї та її малюків це єдине джерело існування.

Після смерті батьків, жінка опинилася без житла. На щастя, її «поселили» у тому самому переселенському житловому фонді. Кімнатка 12 квадратних метрів, загальна кухня та туалет на п'ять "квартир", гарячої води немає. Власник "хоромів" - міський виконком, від його чиновників і залежить, прописувати жінку чи ні.

- У мене був підписаний з міськвиконкомом договір - розповідає Таїса. - Згідно з цим договором мене тут прописали на рік. Але рік закінчився, і я залишилася без прописки. Немає прописки - немає доходів. Я живу сама з двома дітьми, і соціальні виплати - все, на що ми можемо зараз розраховувати. Данилу вже можна було б віддати в дитячий сад, але все знову впирається в прописку. А з дворічною дитиною на руках самі розумієте, на роботу я не можу піти.

Термін прописки у Таїсії закінчився у вересні минулого року. І з вересня їй обіцяють у виконкомі, що ось-ось зберуть комісію і вирішать питання. В очікуванні результату жінка ходить в мерію кожен місяць, але ...

- Мені кожен раз обіцяють, що у вересні, жовтні, листопаді і так до цього дня. З жовтня місяця я через прописки втратила близько двох тисяч гривень, а з квітня ми взагалі отримуємо тільки 700 гривень. Іду до міськвиконкому до начальника управління житлового господарства Пивоварової. Вона мені каже, що договір продовжать, і в мене буде прописка. Мовляв, ніхто мене з двома дітьми на вулицю не виселить. Але ніхто це питання не розглядає. Пішли до заступника мера Боровця - він взагалі мені сказав, що одне моє справу ніхто не розглядатиме , «Виселяйтесь»! Так і вийшов замкнутий круг. В соцзабезі я не можу отримати жодних виплат. Там і хочуть піти на зустріч, але комісія виконкому не дозволяє. Я вже не знаю, куди стукати. У міськвиконкомі кажуть, Боровець відхиляє комісію. З якої причини, ніхто не говорить - повідомила Таїса.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!