Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі до сих пір не знають, скільки коштуватиме путівка в дитячий літній табір
 
11-05-2012, 08:14  Суспільство

У Житомирі до сих пір не знають, скільки коштуватиме путівка в дитячий літній табір

 
У зв'язку з проведенням Євро 2012 року, заняття в житомирських школах для учнів 1-8 та 10 класів закінчаться 25 травня, для учнів 9 класів - 14 травня, а випускники вже відсвяткували останній дзвоник.

'У



До редакції Житомир.info звернулися читачка, яка хотіла дізнатися, як будуть працювати дитячі табори в 2012 році в Житомирській області і скільки буде коштувати путівка в оздоровчий табір.

В Житомирському обласному відділенні фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності журналістам не змогли повідомити, в які дитячі табори цього року зможуть поїхати відпочити школярі.

«Ми ще нічого не знаємо, начебто в облдержадміністрації це питання почали розглядати, але поки ні списку таборів, ні вартості відпочинку у нас немає», - розповіли у фонді соціального страхування і припустили, що ціни будуть не сильно відрізнятися від минулорічних.

Нагадаємо, в минулому році перша зміна виїхала відпочивати в табори 18 травня. У Житомирській області працювало 11 дитячих таборів і санаторіїв, вартість путівок складала від 1670 грн. до 2200 грн.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!