Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відвідування фінської сауни – чудовий спосіб поліпшити власне здоров’я
 
13-05-2012, 21:14  Суспільство

Відвідування фінської сауни – чудовий спосіб поліпшити власне здоров’я

 
Фінська сауна - це суха лазня. Температура повітря в ній може доходити до 140 градусів, а вологість при цьому дуже низька. Таке поєднання вологості і температури забезпечує сильне потовиділення, при якому організм звільняється від шлаків. На весь світ фінська сауна відома своїми корисними властивостями. При її відвідуванні поліпшується стан нирок, регулюється обмін речовин, а у людей, страждаючих гіпертонією, знижується артеріальний тиск.

'Відвідування



Будівництво фінської сауни

У будівництві сауни немає дрібниць, адже від якості роботи залежить комфорт і безпека людей. Тому важливе використання тільки якісного обладнання та екологічно чистих матеріалів.

Довіряйте строительство саун лише тим фірмам, що здійснюють ліцензовану діяльність з будівництва фінських саун і слідують всім будівельним нормативам, нормам пожежної безпеки і санітарно - епідеміологічним правилам.

При будівництві сауни необхідно забезпечити хорошу теплоізоляцію стін і особливо стелі. Щоб повністю відчути всю принадність цієї сауни, необхідно рівномірне і м'яке тепло. Слід також звернути увагу на вентиляцію парильні. Тільки правильна система вентиляції гарантує безпеку для Вашого здоров'я і дозволяє повною мірою насолодитися повітрям, яким приємно дихати.
Матеріали, комплектуючі, аксесуари

Піч - серце будь фінської сауни, тому варто вибрати обладнання кращих світових брендів, таких як: Harvia, Helo, Kastor, Narvi, Tylo, Dr-Kern, Варвара, Суховій, Термофор, Єрмак, Breneran, Сударушка, Калита, Чародійка. Фінські фірми Кастор і Helo вже довгі роки виробляють електричні і дров'яні печі, каміни для лазень і саун. Їх якість і надійність не викликають сумнівів.

Для внутрішньої і зовнішньої обробки при будівництві сауни варто використовувати тільки екологічно чисті породи дерева: липу, абаш, вільху, канадський кедр, модрину, сосну.

Відомо, що кольори надають комплексний вплив на фізичне самопочуття і душевний комфорт. Для освітлення сауни краще використовувати кутові і настінні світильники, світлові трубки і системи світлотерапії, «зоряне небо» з оптичного волокна.

Високоякісні та екологічно чисті камені, ароматизатори грають важливу роль для того, щоб зробити баню безпечною і корисною для здоров'я. Оригінальні аксесуари з дерева і тканини, легке в управлінні, безпечне і надійне обладнання та вимірювальні прилади покликані забезпечити комфорт та затишок для максимального задоволення від перебування в сауні і про це не варто забувати.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!