Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Поки Житомир буде без води, влада обіцяє забезпечити городян питною водою
 
16-05-2012, 23:15  Суспільство

Поки Житомир буде без води, влада обіцяє забезпечити городян питною водою

 
Триденна зупинка роботи КП «Житомирводоканал» обумовлена необхідністю провести масштабні ремонтні та профілактичні роботи, щоб забезпечити належне функціонування в літній період.

'Поки



Як повідомив головний інженер КП «Житомирводоканал» Віктор Корець, підприємство готується до серйозного ремонту, тому було прийнято рішення його зупинки на три доби.

- Для того, щоб забезпечити всіх мешканців Житомира питною водою відповідної якості, для цього підприємству необхідно зробити великий перелік робіт, які дозволять якісно подавати воду в місто. Тому з міською владою узгоджено питання зупинки підприємства КП "Житомирводоканал" з 18 числа цього місяця з 24.00 годин. Термін зупинки - максимум три доби - повідомив головний інженер підприємства Віктор Корець.

Обсяги робіт заплановано великі.

- Це і заміна клапана на першому підйомі діаметром 800 міліметрів, що вимагає величезного внеску сил і часу, ремонт засувки 1200 міліметрів, на другому підйомі - заміна шести радіаторів, ця робота також вимагає багато часу і чималих людських зусиль, заміна засувок діаметром 150, 200 міліметрів - розповів Корець.

Крім ремонту та заміни засувок і клапанів, відремонтують аварійний водопровід, діаметром 1200 міліметрів на Кам'яному узвозі 10, що було неможливо зробити в період опалювального сезону. Ремонтом і профілактикою на мережах також займуться житлово-експлуатаційні підприємства.

Начальник управління комунального господарства міськради Олександр Марцун зазначив, що отримавши інформацію про припинення подачі води, всі зможуть створити необхідний запас. Крім цього, водоканал зможе забезпечити водою підприємства, які цього зажадають.

- Усі, хто ведуть безперервний процес обслуговування або роботи, зможуть в КП "Житомирводоканал" замовити воду або забрати її власним транспортом, або буде організований підвіз води - пообіцяв Марцун.

Нагадаємо, водопостачання Житомира буде припинено з 24.00 години п'ятниці ,18 травня до 18.00 неділі, 20 травня.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!