Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області районний відділ освіти закупив дров на 2 млн. гривень
 
18-05-2012, 15:39  Суспільство

У Житомирській області районний відділ освіти закупив дров на 2 млн. гривень

 
Відділ освіти Овруцької районної державної адміністрації за 2 млн.грн. запасся дровами до нового року.

'У



На офіційному порталі Державних закупівель опубліковано інформацію про тендер, який проводив відділ освіти за бюджетні гроші із закупівлі 11 112 м3 дров для загальноосвітніх закладів району.

У конкурсі брали участь два Словечанський лісгосп Овруцького району: ДП «Словечанське лісове господарство» пропонувало дрова по 180 грн. за кубометр, ДП «Словечанський лісгосп АПК», який став переможцем тендера - по 178 грн.

За умовами тендера дрова, на загальну суму 1 млн. 977. 936тис грн., лісгосп до кінця 2012 року має своїм транспортом доставляти до навчальних закладів. Можливо, саме ця умова - доставка - стала причиною участі в тендері тільки лісгоспів Овруцького району.

В Житомирському обласному управлінні лісомисливського господарства повідомили середню ціну по області 1м3 дров для населення. Тверді породи - 70 грн, середні - 61 грн, м'які - 57 грн .. В обласному управлінні уточнили, що ціна на тендерах може бути значно вище, в основному - через транспортні витрати з доставки.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!