Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирських таборах при школах для талановитих дітей буде 30% знижка
 
18-05-2012, 15:43  Суспільство

У Житомирських таборах при школах для талановитих дітей буде 30% знижка

 
17 травня 2012 на засіданні виконавчого комітету Житомирської міськради прийнято рішення про організацію оздоровлення дітей міста Житомира у 2012 році.

'У



Про це повідомляє прес-служба Житомирської мерії.

На засіданні заступник начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Сікайло Л.М. розповіла про проведену організаційну роботу виконавчими органами міської ради, підпорядкованими їм структурними підрозділами з оздоровлення та відпочинку дітей міста Житомира у літній період 2012 року. В кінці травня - початку червня 2012 року будуть проведені тендерні торги серед організацій на оздоровлення дітей на базі заміських оздоровчих таборів «Лісовий берег» і «Супутник».

Протягом червня поточного року в місті працюватимуть 24 пришкільних табори, в яких планують оздоровити 1440 дітей. Вперше безкоштовно зможуть відвідувати ці табори діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, бездоглядні діти, з багатодітних сімей, 30% знижки будуть для дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, талановитих дітей.

Про готовність до літнього оздоровчого періоду дітей в заміському оздоровчому таборі «Супутник» доповів директор КП «Реклама» В.Шуст. Він зазначив, що табір вперше працюватиме в 4 зміни по 200 дітей, починаючи з 28 травня цього року. Якщо в 2010 році тут відпочили - 480 дітей, в 2011 році - 620, то в нинішньому планується - 800

При підготовці були повністю замінені двері та всі вікна на пластикові, обладнані санітарно-гігієнічні кімнати, проведена повна реконструкція старого приміщення табору. Дітям буде забезпечено 6-ти разове харчування, ціна на одну дитину зросте до 38 грн. Для порівняння в 2010 році - харчування було 3-х разове, в 2011 році - 6-ти разове - 32 грн. на дитину.

Вперше в цьому році табір може працювати взимку, приймаючи дітей на відпочинок та запрошуючи на змагання, фестивалі з інших міст команди, групи, колективи.

У таборі також планується 3 рази на тиждень відвозити дітей для організованого купання на річці Тетерів в Гідропарк. Вартість путівки визначиться після торгів 24 травня поточного року.

З метою змістовного проведення часу в таборах планується проводити цілий ряд різних заходів, включаючи туристичні походи, концерти, конкурси, фестивалі, перегляд кінофільмів тощо.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!