Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирському парку імені Гагаріна проходить благодійна акція
 
23-05-2012, 13:06  Суспільство

У Житомирському парку імені Гагаріна проходить благодійна акція

 
У Житомирському міському парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна з 24 по 30 травня пройде благодійна акція "Посміхнемося сонячному дню".

'У



В рамках акції у парку біля кас продажу квитків будуть встановлені благодійні "Сонячні скарбнички" в які кожен бажаючий зможе опустити свій благодійний квиток на атракціон для дітей соціальних категорій.


Після закінчення акції (30.05.12р.) всі зібрані квитки будуть передані оргкомітетом до служби у справах дітей, управління освіти і центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Звідти в свою чергу квитки передадуть безпосередньо дітям, які в будь-який час зможуть відвідати атракціони з подарованими квитками.


Основна мета акції - привернути увагу громадськості до проблем соціально незахищеної категорії громадян. Адже так важливо, щоб підтримку їм надавала не тільки влада, а й комерційні підприємства, прості громадяни, кожен, кому небайдужа їхня доля.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!