Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира Дебой хоче, щоб за фактом роботи павільйону біля «Жовтня» порушили кримінальну справу
 
25-06-2012, 20:10  Суспільство

Мер Житомира Дебой хоче, щоб за фактом роботи павільйону біля «Жовтня» порушили кримінальну справу

 
Павільйоном на площі Корольова, між кінотеатром «Жовтень» та обласною бібліотекою, зацікавилася прокуратура.

Мер Житомира Дебой хоче, щоб за фактом роботи павільйону біля «Жовтня» порушили кримінальну справу



Про це під час спілкування з журналістами в перерві сесії Житомирської міськради 21 червня повідомив мер Житомира Володимир Дебой.

«Цьому павільйону місто не давав жодних дозволів на його роботу. Це пряме, грубе, брутальне порушення законодавства. Але виконком - не силова структура, ми звернемося до правоохоронних органів для відповідного реагування », - сказав Дебой і повідомив, що цією справою вже займається прокуратура.

«Вже йде перевірка прокуратури і за фактом, який встановлений, я думаю, повинно бути порушено кримінальну справу. Це явне порушення законодавства, коли людина, не маючи жодних дозволів (працює). Я не знаю, чи там встановлений касовий апарат, і якщо він встановлений - хтось цьому сприяв, якщо не встановлено - то людина взагалі порушує всі норми », - зазначив мер Житомира.

Власник павільйону, приватний підприємець Станіслав Ошеметков підтвердив Житомир.info, що перевірка прокуратури дійсно була, але порушень не виявила.

«Перевірка прокуратури порушень не виявила, у мене є всі необхідні документи. Якщо мерію щось не влаштовує - нехай подають до суду », - сказав Ошемьотков.

Як повідомлялося раніше, в листопаді 2011 року земельна комісія розглядала питання про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,00348 га за адресою площа Корольова, 11 приватному підприємцю Станіславу Ошемьоткову.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!