Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі на ринках заборонили продавати яйця і скоротили термін реалізації м'яса
 
28-06-2012, 01:20  Суспільство

У Житомирі на ринках заборонили продавати яйця і скоротили термін реалізації м'яса

 
На ринках Житомира через спекотну погоду обмежили термін реалізації м'яса.

'У



Як повідомив журналістам Василь Кравченко, начальник управління ветеринарної медицини в Житомирській області, м'ясо можна продавати на ринках при температурі повітря до 20 протягом 48 годин. Якщо температура збільшується, термін реалізації відповідно скорочується.

«Через високу температуру тепер підприємці забивають худобу не за добу, а вночі перед продажем, десь в години 3-4. Це робиться для того, щоб зменшити термін перебування м'яса в жарких умовах. Потім його здають в холодильники ринку для збереження перед реалізацією. Продавці на ринках намагаються створити відповідні умови для зберігання товару: обкладають м'ясо льодом, пляшками з холодною водою, тощо. До того ж працівники лабораторій ринку посилили заходи контролю », - розповів Василь Кравченко.

Також в Житомирі заборонили на ринках продавати яйця.

Як повідомили у відділі гігієни харчування житомирської санстанції, яйця на ринках заборонили продавати через недотримання умов і санітарних правил реалізації цих продуктів.

«Згідно з нормами, яйця не можна продавати на ринках при температурі повітря вище двадцяти. Також їх не можна продавати через відсутність холодильного обладнання та належних умов для дотримання правил особистої гігієни продавців. У жаркий період всі потрібні умови можуть дотримуватися тільки в закритих приміщеннях, тобто яйця можуть продавати тільки магазини », - повідомили в санстанції.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!