Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські міліціонери косили мак і коноплю в Володарськ-Волинському районі
 
28-06-2012, 01:30  Суспільство

Житомирські міліціонери косили мак і коноплю в Володарськ-Волинському районі

 
Жителям Володарськ-Волинського району минулими вихідними довелося звільняти свої садиби від посівів маку та конопель за допомогою міліції.

'Житомирські



Про це повідомляє прес-служба УМВС у Житомирській області.

В с. Гайках на присадибній ділянці місцевого жителя працівники міліції випололи 200 рослин маку, проте господар не заперечував, що й раніше знав про заборону їх вирощування.

- Я їх не сіяв, вони самі. А виросли, то мені байдуже - стверджував чоловік.

У садибі пенсіонерки, жительки с. Омелівки було виявлено та вилучено ще 64 рослини снодійного маку. Жінка також, знаючи про обмеження на вирощування таких рослин, безтурботно віднеслася до заборони. Тому тепер адмінвідповідальність у вигляді штрафних стягнень, ймовірно, змусить її замислитися.

А в домогосподарстві жительки с. Катеринівки правоохоронці виявили вже посів конопель. Рослини, близько 200 кореневищ, сильно розрослися, досягнувши висоти паркану. Звідки зілля, жінка стверджує, що не знає, а використовує, за її словами, в господарстві для корму худоби.

Серед інших результатів роботи того дня, зокрема, затримання співробітниками УДАІ автомобіля Mercedes-Benz, власник якого пред'явив реєстраційний талон з ознаками підробки. Виявлення фактів продажу дітям спиртних та слабоалкогольних напоїв у торговельних закладах району та розпивання спиртних напоїв у громадських місцях.

Щодо перевірок суб'єктів підприємницької діяльності, то більшість з них під час візиту співробітників міліції призупиняли свою роботу або не пропускали на територію підприємства.

Працівники ветеринарної міліції, перевіривши окремі підприємства, виявили 5 порушень вимог ветеринарної медицини та вилучили 37 кг недоброякісної фаршу.


Також в ході відпрацювання було вилучено 51 л самогону, 260 л закваски, 8 самогонних апаратів та 5 одиниць мисливської зброї - у власників, які порушили умови її зберігання та використання.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!