Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській "Кліці" на фестивалі «Smile Fest» обрали найбільш усміхнену дівчину міста
 
3-07-2012, 13:45  Суспільство

У Житомирській "Кліці" на фестивалі «Smile Fest» обрали найбільш усміхнену дівчину міста

 
Житомир потряс молодіжний фестиваль нового формату на хвилі позитиву і усмішок.

У Житомирській "Кліці" на фестивалі «Smile Fest»  обрали найбільш усміхнену дівчину міста



30 червня танц-майданчик «Клітка» в парку імені Ю.Гагаріна зібрала всіх цінителів краси і якісної електронної музики, фанатів футболу - активних, позитивних, завзятих житомирян.

Початок фестивалю ознаменувався чарівними посмішками учасниць конкурсу краси "Міс Smile " від першого професійного модельного агентства «Gloria».

Гостями конкурсу краси стали: танцюрист Максим Маскін, переможниця «Першої ноти» Христина Мануйлова, вокалістки Олена Ертус та Ліза Сверіденко.

Десять чудових конкурсанток представили публіці чотири виходи-дефіле: «Радість літа», «Свій образ», «Спека», «Спокусливий коктейль".

«Міс Smile», за оцінками журі, стала Юлія Остринський, студентка технологічного університету.

Номінацію «Міс Gloria» отримала Олександра Косюк, студентка музичного училища.

Організатори фестивалю Сергій Сапіцький та Ірина Волинська, вручаючи приз переможниці, відзначили променистість посмішки Юлії Остринської. Ще однією особливістю конкурсу, на думку журі, стало незвичайна кількість щирих посмішок, яких не побачиш на жодному іншому конкурсі краси.

Продовжила програму фестивалю ЕURO -вікторина, під час якої футболісти ФК «Атлет» перевірили, наскільки житомиряни в курсі подій чемпіонату 2012 року і нагородили найбільш допитливих та кмітливих!

Запальною і завершальною частиною фестивалю став конкурс молодих діджеїв "Smile DJ Battle".

30-хвилинні сети учасників оцінювало журі під головуванням гостя з Дніпропетровська - DJ Enricko. Переміг Dj Emptyset (Віктор Семенов), який відносно недавно з'явився на хвилях електронної музики.

Саме він отримав диплом від організаторів та приз від радіостанції "Kiss FM" - його сет в цей вікенд почує не тільки Житомир, а й вся Україна. Завершив фестиваль гість з Дніпропетровська - DJ Enricko.

Якісна музика, тепла погода і весела атмосфера об'єднали молодих житомирських діджеїв. Гості свята відзначили, що дискотеки "під відкритим небом" - це круто і по-справжньому драйвово!

Свято вийшло простим, безпосереднім і зарядило житомирян позитивом на все літо.

Сергій Сапіцький та Ірина Волинська не на камеру поділилися секретом - вже готують новий феєричний фестиваль, і на прохання задоволених учасників «Smile Fest» пообіцяли, що він стане традиційним.
Фото Юрія Кірічука
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!