Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області збирають гроші на порятунок річки Уж
 
21-07-2012, 12:41  Суспільство

У Житомирській області збирають гроші на порятунок річки Уж

 
В Коростені збирають гроші на поліпшення екологічного стану річки Уж.

'У



Про це повідомляє офіційний сайт Коростеня.

Станом на 20 липня на рахунок цільового фонду вже перераховано 30 963 грн.

«Громадська організація Асоціація «Рада керівників міста» звертається до підприємств, організацій, установ, підприємців і просто небайдужих коростенців підтримати річку Уж, адже кожна перерахована гривня на реалізацію Програми - це інвестиція в майбутнє нашого міста і наших дітей!», - закликає повідомлення на сайті мерії.

Тут же зазначені реквізити для перерахування грошей цільовим фонд «Коростень мій» для програми «Поліпшення санітарного та екологічного стану річки Уж».

Як відомо, на початку березня 2012 року на річці Уж біля села Воронево Житомирській області загинуло 8 тонн риби. Це стало результатом екологічно небезпечної діяльність підприємства «Коростенський завод МДФ», яке скидало відходи виробництва у річку. Робота заводу була тимчасово припинена, говорили про те, що підприємство заплатить штраф у декілька мільйонів гривень.

Пізніше Держекоінспекція в Житомирській області повідомила, що «Коростенський завод МДФ» 3 квітня добровільно відшкодував 196 тіс.143 грн. збитків, заподіяних навколишньому середовищу в результаті наднормативних викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря ».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!