Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська мерія ігнорує постанову суду і не забирає київські автобуси з маршруту № 3
 
10-08-2012, 17:28  Суспільство

Житомирська мерія ігнорує постанову суду і не забирає київські автобуси з маршруту № 3

 
Житомирський окружний адміністративний суд призупинив рішення Конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування в Житомирі, яким власника автобусного маршруту № 3 позбавлено права на перевезення пасажирів за цим маршрутом.

Житомирська мерія ігнорує постанову суду і не забирає київські автобуси з маршруту № 3



Але автобуси київського перевізника під вивіскою «ЖТТУ» продовжують перевозити пасажирів по маршруту № 3 «Богунія-Корбутівка». На цьому ж маршруті продовжують працювати маршрутки приватного підприємця.

Керівник ПП «ПВН», яке виграло конкурс на маршрут № 3, каже, що податкова на підставі листа від мера Житомира Володимира Дебоя зараз проводить перевірку підприємства.

20 липня мер Житомира Володимир Дебой показав орендовані ТТУ у київського перевізника маршрутки «Богдан», які з 21 липня будуть перевозити житомирян за маршрутами № 3 «Богунія-Корбутівка» та № 8 «Гаражний кооператив «Схід» - Житній ринок ».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!