Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Майбутнє котеджне містечко на околиці Житомира мер хоче заселити вчителями, лікарями та міліціонерами
 
1-09-2012, 13:53  Суспільство

Майбутнє котеджне містечко на околиці Житомира мер хоче заселити вчителями, лікарями та міліціонерами

 
На околиці Житомира, в районі аеропорту з'явиться котеджне містечко, площею 20 га.
Про це журналістам повідомив мер Володимир Дебой.

'Майбутнє



«Головне завдання - щоб це не стала земельною ділянкою для перепродажу та спекуляцій, зараз розробляється механізм, який не дозволить цього зробити майбутнім забудовникам. Умов виділення землі ще немає, але це буде, як правило, соціальна спрямованість: багатодітні люди, які здатні будувати, вчителі, медпрацівники, люди які зможуть взяти по якимсь державним програмам кредити. Це силові структури, які страждають сьогодні від того, що у них немає житла, а вони служать своїй державі вдень і вночі », - сказав мер Житомира.

Дебой також запевнив, що земельна ділянка буде безкоштовною, але забудовники повинні будуть оплатити роботи по підводу комунікацій. За словами мера, кожному забудовнику буде виділятися 10 соток, в містечку побудують близько 200 будинків.

На сесії Житомирської міськради 30 серпня депутати мінімальною кількістю голосів (31 "за") ухвалили рішення про затвердження містобудівної документації масиву малоповерхової житлової забудови котеджного типу на околиці Житомира.

Згідно з рішенням міськради, КП «Житомирський міський центр земельних відносин» отримало дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі «Завокзальне-Аеропорт» орієнтовною площею 20 га.

Як відомо, два роки тому губернатор Сергій Рижук обіцяв побудувати соціальне житло - будинки вартістю 50-60 тис.грн недалеко від Житомира, в селі Зарічани.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!