Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дитячі садки або в'їзні знаки - що приорітетніше для Житомира?
 
1-09-2012, 14:23  Суспільство

Дитячі садки або в'їзні знаки - що приорітетніше для Житомира?

 
На сесії Житомирської міської ради майже третина депутатів відмовилася виділяти 175 тисяч гривень з міського бюджету на облаштування в'їзних знаків у місто.

'Дитячі



Влада міста Житомира запропонували перерозподілити згадані кошти, знявши їх зі статті на облаштування дитячого навчально-виховного комплексу по вулиці Бориса Тена, 84-а та направивши на в'їзні знаки.

Пояснення їх дій - цих коштів все одно не вистачить на облаштування цього року дитячого закладу, а в'їзні знаки потрібно зробити, особливо в переддень 75 річниці області, адже це фактично візитка міста, його обличчя. Тим більше, що на це на початку року вже виділили 300 тисяч гривень (на в'їзний знак з боку Києва) і потрібно завершити роботу, профінансувавши ще й облаштування знака з боку Новограда-Волинського.

Відзначимо, що напередодні сесії на погоджувальній раді за пропозицією депутата Величко Олександра питання виділення 175 тисяч гривень на в'їзний знак вирішили не виносити на сесію. Однак цього зроблено не було, і депутат Величко знову звернувся до депутатів, вказуючи на недоцільність прийняття такого рішення.

"Потрібно розподіляти кошти по пріоритетності - зазначив він - ... І це справедливо по відношенню до житомирян Адже сьогодні в місті є важливіші проблеми Наприклад, у 90% шкіл Житомира елементарно немає м'ячів для занять на уроках фізкультури, не кажучи вже про інші потребах Житомира. Тож спочатку треба забезпечити місто найнеобхіднішим, а потім вже думати про зовнішнє оформлення та оздоблення ".

В результаті голосування рішення прийнято не було, адже 17 з 43 депутатів відмовилися направляти кошти городян, які надходять до бюджету, на установку нового знака при в'їзді в Житомир, залишивши їх на потреби дитячої установи.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!