Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі після трьох місяців реконструкції відкрили басейн "Авангард"
 
6-09-2012, 15:54  Суспільство

У Житомирі після трьох місяців реконструкції відкрили басейн "Авангард"

 
У Житомирі в обласному спорткомплексі "Авангард" відкрили новий навчальний сезон. Також був відкритий басейн, який три місяці реконструювався. У басейні "Авангард" за три місяці капітально відремонтували дах. Це коштувало бюджету області майже мільйон гривень.

У Житомирі після трьох місяців реконструкції відкрили басейн "Авангард"



За словами голови федерації плавання Житомирській області Миколи Крука, у нього були великі сумніви, що ремонт встигнуть закінчити до вересня.

"Я дуже сумнівався, що ремонт даху закінчать до вересня, але це вдалося. Дах дійсно була в аварійному стані, в будь-який момент він міг обрушитися на голови Все інше ми можемо відремонтувати і під час навчального року Будуть гроші - ... Будемо продовжувати ремонт" - сказав Крук.

Під час відкриття, дітей привітав губернатор області Сергій Рижук, який смішно обмовився "Ми радіємо, коли відновлюємо інші незручності вже в діючих спорткомплексах".

"Ми рішуче працюємо над тим, щоб відновити навчально-спортивну базу в Житомирі. Ми багато років не могли відремонтувати те, що є і зараз радіємо, коли дах басейну відремонтували, чи ще відновлюємо інші незручності вже в діючих спорткомплексах.», - Сказав Рижук.

Нагадаємо, навесні 2012 року басейн "Авнгард" був закритий для капітального ремонту.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!