Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі на Богунії заллють каток і облаштують доріжки для катання на лижах
 
1-11-2012, 21:34  Суспільство

У Житомирі на Богунії заллють каток і облаштують доріжки для катання на лижах

 
У Житомирі, в сосновому лісі, на околиці району Богунії, влада міста має намір залити крижаний каток і облаштувати доріжки для катання на лижах.

'У


Як повідомив директор КП «Реклама» Володимир Шуст, взимку, в дитячому таборі «Супутник», на місці де колись був басейн, для дітей заллють крижаний каток і підготують доріжки для катання на лижах. В даний час від басейну тут залишилися лише місце й огородження.

- Сьогодні ми оглянули місце, де заллємо каток і обговорили можливість створення доріжок для катання на лижах. У бюджет на наступний рік ми будемо закладати кошти на будівництво басейну. Таким чином влітку діти будуть плавати в басейні, - розкрив частину планів на наступний рік мер Житомира Володимир Дебой.

Під час візиту в табір «Супутник» Дебой оглянув приміщення, в яких проводиться ремонт, а в даний час повністю замінені всі вікна на металопластикові та планується встановити душові кабінки.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!