Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житель міста Радомишль (Житомирська обл.) Зібрав справжній велосипед з бамбука.
 
2-11-2012, 23:15  Суспільство

Житель міста Радомишль (Житомирська обл.) Зібрав справжній велосипед з бамбука.

 
З кожним днем по всьому світу велосипед стає все популярнішим. Це яскраво видно і в місті Житомирі та області.
У цьому році любителі велосипедів зібралися на найбільший в історії міста велопарад. Навесні і влітку житомирські велосипедисти збираються на "покатушки".

Житель міста Радомишль (Житомирська обл.) Зібрав справжній велосипед з бамбука.


Для когось велосипед це просто засіб пересування, а для когось - це спосіб життя.
Велолюбителя з Радомишля, Миколу Ляпунова, здоровий спосіб життя надихає на створення незвичайних велосипедів. У колекції його сім'ї близько 10 зібраних власноруч велосипедів.
Останнім творінням Миколи Ляпунова став бамбуковий велосипед. Такі велосипеди почали збирати кілька років тому у Великобританії.
Нагадаємо, на великій виставці в Британії представили перший гірський велосипед з бамбука. Його створили дизайнери Університету Оксфорд Брукс. За їх словами, їх творіння володіє міцністю сталі і пружністю вуглецевого волокна. Конструктори вибрали бамбук для рами своєї моделі саме через властивості міцності, а екологічні якості цього природного матеріалу грали другорядну роль.
Згодом новинку почали збирати в багатьох країнах, в тому числі і в Україні.
Ідея про те, щоб скласти для себе такий велосипед, Миколі виникла спонтанно, побачивши фото такого велосипеда в інтернеті, він вирішив спробувати сконструювати таке диво самостійно. На фото бачимо, що з цього вийшло.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!