Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Власник магазину в Житомирі не дозволив рекламникам встановити на клумбі білборд.
 
5-11-2012, 19:21  Суспільство

Власник магазину в Житомирі не дозволив рекламникам встановити на клумбі білборд.

 
Житомирське КП «Реклама» дозволило комерційній структурі встановити біля житлового будинку по вул. Перемоги рекламний білборд.

Власник магазину в Житомирі не дозволив рекламникам встановити на клумбі білборд.


Сьогодні вранці 5 листопада жителів будинку № 54, по вулиці Перемоги, розбудили залізний скрегіт і гарчання механізмів: на тротуар перед будинком в'їхав автокран і почав встановлювати перед будинком великий, брудний, іржавий білборд.

Мешканці будинку, а також власники магазину «Килими», що знаходиться на 1 поверсі, кинулися захищати тротуар і клумбу від загарбників. Ті викликали міліцію, а мешканці звернулися до журналістів.

Як пояснила представниця ТОВ «РІЦ Медіа-Люкс», що представилася Юлією, на установку рекламного носія у компанії є всі необхідні документи, однак кілька людей силою заважають установці бігборда.

У свою чергу, співвласник магазину «Килими», який представився Вадимом, пояснив, що його і мешканців будинку обурює що білборд встановлюють на клумбу, яку магазин впорядковує вже багато років, за що отримував грамоти від Богунської райради.

- Нещодавно довелося зрізати два старих гнилих дерева. І - на звільнене місце тут же знайшлися бажаючі! - Говорить співвласник магазину «Килими».

Він також звернув увагу журналістів на стан рекламного носія: він весь роз'їдений корозією, в тому числі і болти, якими він кріпиться до бетонної підстави.

- Вулиця продувається всіма вітрами, і цей металобрухт звалиться при першому ж пориві, - зазначив Вадим. - Можуть бути і жертви!

Крім того, Вадим вказав на руйнування, учинені установником щита: асфальт тротуару безнадійно зіпсований колесами і упорами автокрана, бордюри понівечені. Він також нагадав, що це друга спроба встановити білборд перед будинком. Перша була перед виборами, проте вона була явно незаконною, і клумбу тоді вдалося відбити.

Стан білборду дійсно гнітючий: корозія проїла зварні шви каркаса щита, з різьби болтів пластівцями валиться іржа. Крім того, на щиті не вдалося виявити ніяких знаків, які говорять про його легальності: ні інвентарного номера, ні штампу наглядової організації, яка гарантує його безпеку.

І - найголовніше: КП «Реклама» зовсім не цікавиться думкою тих, чиї права порушує установка цього рекламного щита.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!