Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Маршрутки, які працювали під вивіскою ТТУ, виїхали з Житомира
 
5-11-2012, 23:33  Суспільство

Маршрутки, які працювали під вивіскою ТТУ, виїхали з Житомира

 
Маршрутні автобуси трамвайно-тролейбусного управління, які з 21 липня працювали на маршрутах № 3 та № 8, зникли з вулиць Житомира.
За інформацією керівництва ТТУ, це пов'язано з тим, що у підприємства закінчився договір на використання маршрутів № 3 та № 8, який був укладений строком на 3 місяці.

'Маршрутки,


"Зараз трамвайно-тролейбусне не працює, як перевізник. У нас закінчився договір з використання маршрутів і підприємство чекає наступного конкурсу, щоб отримати маршрут для автобусів ТТУ", - говорять в трамвайно-тролейбусному управлінні.
Співробітник ТТУ відзначив, що на підприємстві зараз простоюють 2 автобуси "Богдан", які належать управлінню. Інші 20 автобусів, які були орендовані в однієї з київських фірм, виїхали, швидше за все, в Київ.
"Є інформація, що міськрада готує рішення про зміни в мережі міських автобусних маршрутів. Буде оголошено конкурс і ми обов'язково візьмемо участь в ньому", - пояснюють на підприємстві.
Як стало відомо, з 21 липня в Житомирі на маршрутах № 3 та № 8 почали працювати автобуси Житомирського трамвайно-тролейбусного управління.
Мер Житомира Володимир Дебой заявляв, що згідно з договором з київськими перевізниками ТТУ буде отримувати 60% прибутку.
Також у вересні Дебой говорив, що ТТУ, як автоперевізників вдалося "вийти на нуль" по прибутку з автоперевезень.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!