Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Центральний стадіон регіону «Полісся» може зникнути з лиця міста!!!
 
Голосування   Ваші шкідливі звички!
 
Ви палите?
Всього проголосувало: 7

 
3-12-2009, 00:24  Суспільство / Господарство

Центральний стадіон регіону «Полісся» може зникнути з лиця міста!!!

 
'Центральний

На центральному стадіоні Житомира занепад і розруха видно неозброєним оком. Як виявилося, винна не криза, а розташування спортивної споруди в парковій зоні в самому центрі міста.
'Центральний

Як сказав журналістам голова Житомирської обласної ради Віталій Француз на прес-конференції, гроші на реконструкцію давно можна було вже навіть виділити з бюджету.
'Центральний

"Цією проблемою - стадіоном, потрібно було займатися не рік і не два тому, а ще тоді, коли ця проблема тільки починалася.
'Центральний

На жаль, хтось розглядає його як шматок землі в центрі міста.
'Центральний

Я його розглядаю, як спортивну споруду, яка і повинна залишатися спортивною спорудою ", - пояснив Француз.
'Центральний

Він нагадав, що кілька років тому "зацікавлені особи" намагалися на стадіоні влаштувати величезний ринок.
'Центральний

А вже цього року голові облради надійшов лист з проектом і десятками підписів городян про те, що на стадіоні необхідно над туалетом, прямо на даху побудувати ... "ресторан".
'Центральний

Також виявилося, що біля стадіону на вулиці Дитячої комуни є міська земля, яка, як виявилося, віддана комусь у користування.
'Центральний

А навколо єдиного спортивного об'єкту в області таких масштабів, давно йде прихована від сторонніх очей боротьба: вже подейкують, що і аварійність насправді не така, як здається.
'Центральний

За словами Віталія Француза, час від часу з'являються інвестори, які обіцяють золоті гори, але одним не потрібна дитяча спортивна школа, з її аварійним манежем і захопленими спортом дітьми, іншим, навпаки, потрібна на додачу спортивна база, яка знаходиться в одному з приміських сіл.
'Центральний

"Поки стадіон не буде розглядатися тільки як спортивний об'єкт, нічого доброго не буде", - упевнений Француз і пояснює, чому нещодавно обласна рада відмовилася виділити 170 тисяч на проект реконструкції: виявилося, що існує вже чотири або п'ять проектів.
'Центральний

Немає сенсу витрачати гроші ще на один.
'Центральний

На його думку, потрібно робити проект в проектному інституті, який має на це ліцензію, і зробити все раз і назавжди, щоб зняти проблему, припинити розмови і стримати апетити.

'Центральний


Бердичівський анекдот:


- Выпьем за женщин! Женщина, как роза! Роза хороша, когда она распущенная! Так выпьем за распущенных женщин!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!