Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тепер кожен житомирян зможе подарувати місту свою іменну лави.
 
6-11-2012, 20:19  Суспільство

Тепер кожен житомирян зможе подарувати місту свою іменну лави.

 
Небайдужі житомиряни вирішили організовати в Житомирі проект - Алея іменних лавок.

'Тепер


Подарувати своєму рідному місту іменну лаву - традиція, яка знайшла своє поширення в багатьох країнах світу. Іменні лавки з підписами їх замовників, або побажаннями землякам, встановлені також і в Україні.
Житомир підхоплює цю ідею завдяки громадянській свідомої позиції двох житомирян - відомого бізнес-тренера Григорія Хмельницького та директора "ГІС-Україна" Миколи Пивоварова.
Не бурчати і не скаржитися на погане життя, а зробити справу, корисну для суспільства. Своїм власним прикладом - установкою перших двох іменних лавок Григорій Хмельницький і Микола Пивоваров прагнуть заохотити житомирян до активної участі у відновленні благоустрою рідного міста.
Встановлювати лавочки в Житомирі - справа необхідна. Наприклад, парк Гагаріна славиться своїми мальовничими алейками на яких ні сісти, ні присісти - лавок дуже мало. Перші дві лави будуть встановлені на цьому тижні на алеї, праворуч від пішохідного мосту.
Підпис на першвй лавці: "Місту нашої молодості від друзів Олексія Князєва". Підпис на другій - "Присвячується легенді Житомирського боксу Володимиру Кирилюку".
Кожен житомирянин зможе подарувати місту іменну лаву. Вартість однієї лавочки - від 3000 гривень в залежності від довжини та елементів оздоблення. Виготовленням займатися фірма Bent Iron, яка позитивно зарекомендувала себе, виготовивши для Житомира лавочки, що стоять у центрі міста.
Ініціатори ідеї говорять, що людина, яка вирішила зробити добру справу, не повинен мати справу з чиновниками.
Зараз розробляється механізм, за яким кожен бажаючий може встановити в Житомирі іменну лавочку - сплативши лише вартість її виготовлення і установки, вказавши своє побажання щодо форми лавочки та підписи. Далі фірма виготовляє лавочку, а комунальне управління міськради після установки приймає її на баланс.
- В ідеалі, житомиряни, що проживають за кордоном, також повинні отримати можливість замовити лавочку для рідного міста, - переконаний Микола Пивоваров. - Вони просто перераховують відповідну суму і лава з їх підписом встановлюється в місті.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!