Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мешканці будинку на Київській виступають проти установки у дворі високовольтних стовпів
 
9-11-2012, 20:58  Суспільство

Мешканці будинку на Київській виступають проти установки у дворі високовольтних стовпів

 
У Житомирі мешканцям будинку по вулиці Київській, 52 вже кілька місяців не дає спокійно жити приватний підприємець, який вирішив провести електрику в магазин на першому поверсі через дитячий майданчик у дворі будинку.

'Мешканці


З деталями протистояння підприємця і мешканців будинку ознайомлені влада міста та області, проте, як кажуть мешканці, вони не реагують на звернення сторін.

- Всі відстоюють свої права, так чому ми не можемо відстояти своє подвір'я, і чому стовп повинен стояти під моїм під'їздом і на дитячому майданчику? - Говорить мешканка будинку, Ганна Андріївна.

Поки пишуться скарги, які залишаються без відповідей, у дворі виросли залізобетонні стовпи.

- Ніяких правил техніки безпеки: восьмиметрові залізобетонні стовпи закопані в землю на півметра, без будь-яких конструкцій. Як осиковий кіл вбили і все. А по цих стовпах будуть прокладатися електролінії в яких 400 вольт напруги, - розповідає житомирянка Валентина Висовень.

- У двір приїжджала комісія. Був і головний інженер РЕМу, послухали нас. Але, все впирається в те, що цим питанням займається міська рада, - скаржиться місцева мешканка.

Цю скандальну ситуацію у телефонному режимі прокоментував начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун.

За його словами, ситуація знаходиться під контролем і в даний момент її розглядом займається Обленерго.

Нагадаємо, ситуація протистояння тягнеться з липня цього року. Місцеві жителі обурені, кажуть, що в будинку проживає багато дітей. Жителі на цьому місці планували самостійно облаштувати дитячий майданчик.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!