Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі особовий склад обласної ДАІ здавав кров, по 450 мл з кожного
 
14-11-2012, 20:22  Суспільство

У Житомирі особовий склад обласної ДАІ здавав кров, по 450 мл з кожного

 
14 листопада в Житомирі близько півсотні співробітників Житомирської обласної Державтоінспекції з самого ранку здавали кров в обласному центрі крові.

'У


За словами заступника начальника ДАІ в Житомирській області Івана Прохоренка, ДАІшники, як безпосередні учасники дорожнього руху і свідки дорожньо-транспортних пригод, дуже добре знають, як потрібна кров постраждалим. Він каже, що з самого ранку кров прийшли здавати близько 30 співробітників ДАІ.

"Здавати кров на протязі дня прийдуть практично всі наші співробітники, кому, звичайно, дозволяє стан здоров'я. Я думаю, що наші працівники пишаються тим, що в майбутньому зможуть врятувати таким чином комусь життя", - сказав Прохоренко.

Самі ДАІшники кажуть, що процес не дуже приємний, але розуміють, що такі акції потрібні.

Головний лікар обласного центру крові Анатолій Чугур відзначає, що співробітники ДАІ часто страждають під час виконання своїх службових обов'язків, тому сьогоднішній внесок у майбутньому зможе врятувати і їх життя в тому числі. Він також зазначив, що з кожного співробітника ДАІ "спустили" близько 450 мл. крові.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!