Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Через борги залізниця погрожує скасувати приміські поїзди в Житомирській області
 
22-11-2012, 19:44  Суспільство

Через борги залізниця погрожує скасувати приміські поїзди в Житомирській області

 
Південно-Західна залізниця попередила Житомирську облдержадміністрацію, що через борги за перевезення пільговиків можуть скасувати приміські поїзди.

Через борги залізниця погрожує скасувати приміські поїзди в Житомирській області


Про це 22 листопада на сесії облради повідомила начальник головного фінансового управління облдержадміністрації Ганна Ємченко.

«Окремий підрозділ Козятинської залізниці надіслав лист на адресу Сергія Миколайовича Рижука, що ми повинні 3,3 мільйона гривень і вони будуть подавати до суду. Південно-Західна залізниця повідомила, що якщо ми до кінця року не погасимо борг, то вона залишає за собою право відмінити два потяги сполученням Житомир-Коростишів, поїзд Київ-Коростень і поїзд Коростень-Святошин », - повідомила Ганна Ємченко.

За 6 місяці 2012 року борг Житомирської облдержадміністрації перед ПЗЗ за перевезення пасажирів пільгових категорій становив 2 млн. 27,3 тис.грн.

Влітку цього року відмінено електричку Житомир-Київ через збитковість, борг Житомирській мерії за перевезення пільговиків склав 1 млн. 228 тис. грн. Урочистий запуск прямого електропоїзда Житомир-Київ, який повинен був курсувати щодня, відбувся 22 серпня 2011 року.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!