Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Інтернет потрапило відео як перекупники секонд-хенду забігають в Глобал.UA за товаром
 
23-11-2012, 22:35  Суспільство

В Інтернет потрапило відео як перекупники секонд-хенду забігають в Глобал.UA за товаром

 
В Інтернет потрапило відео як в Житомирі перекупники товарів секонд-хенд вранці забігають у магазин, де напередодні ввечері був завезення «свіжого» одягу і взуття.

'В


Відео на YouTube завантажив Степан Багінський працівник торгового центру Глобал.UA.

Магазин Cеконд-Хенд відкривається о 10:00 і через пів години всі найцінніші товари вже куплені. Перекупники приходять до дверей раненько, що б забігати першими, а за ними вже й вся юрба вламується.

- Двері вузькі - тиснява, якщо впав - можуть затоптати! Були випадки, коли людям ламали руки, ноги, ключиці! Давиду недавно прищемили про косяк палець. Іноді буває - товару купа, всі забігають, але ніхто нічого не хапнув - поганий завоз. А іноді все забігають, все хапають, всім вистачає - всі задоволені. Є серед нас ті, хто спеціалізується виключно на пошуку грошей та цінностей. Вони забігають і шмонають кишені курток, піджаків, сумочки. Практично нічого не купують. Зате часто знаходять гроші, ювелірні вироби. - Розповів перекупник, не назвав свого імені.


За словами перекупника, в Києві добре забігати: там люди культурні - всі шикуються в чергу. Буває, чергу на два кілометри розтягується! І запускають по 10 осіб. А в Житомирі дикуни. Одне, що погано в Києві, - доводиться іноді займати чергу з восьмої вечора!

- Я працюю безпосередньо біля цього чудо-магазину, робочий день починається о 10:00, в цей час відкривається секонд хенд. І тільки наших співробітників пускають раніше, і цю картину можна поспостерігати зверху, притому відбувається це кожні 2 тижні і виглядає дуже весело. А насправді, ті які прагнуть бути першим - це просто перекупники. Купив, виправ, погладив і продав дорожче. Ось так і живемо ми з вами в нашому рідному Житомирі, - коментує відео Льоша Вербовський.

Варто додати, що сьогодні в США і у всьому світі настала "чорна п'ятниця" - день після Дня подяки, коли покупцям пропонуються дуже великі знижки.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!