Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі частину скверу на Польовій віддали під будівництво автосервісу
 
26-11-2012, 21:33  Суспільство

У Житомирі частину скверу на Польовій віддали під будівництво автосервісу

 
У Житомирі в мікрорайоні Польова, вирубавши в сквері дерева, збираються побудувати черговий автосервіс для обслуговування автомобілів.

'У


Мешканці будинку за адресою: площа Польова, 10 категорично проти такого сусідства.

Відповідне звернення житомирян на сесії Житомирської міської ради 23 листопада депутат Зінаїда Стрякіна (фракція Комуністичної партії) передала меру Житомира Володимиру Дебою.

- 22 листопада частину парку, чудового парку, де ростуть молоді липи була обгороджена зеленим парканом. На запитання мешканців будинків площі Польової робочі відповіли, що там буде будуватися автосервіс для обслуговування автомобілів. Це буквально поруч із житловим будинком - гуртожитком. Крім того, в тому парку гуляють молоді мами з колясками і малятами. Також там дуже багато відпочиває підлітків і людей похилого віку. Таким чином, ми своїм будівництвом і дозволом, якщо воно є у нас, фактично знищуємо частину парку і знищуємо умови відпочинку для мешканців цього мікрорайону, - повідомила Стрякіна.

Депутат міської ради, член земельної комісії Олег Малиновський (фракція Партії регіонів), запевняє, що всі необхідні документи на будівництво автосервісу у власника є.

- Проект повністю узгоджений з усіма службами. Дозвіл на будівництво є, в «Зеленбуд» взято дозвіл на зрізання дерев. Там не багато дерев. Поясню: там ніхто парк не чіпає. Там гуртожиток і Королівський виконком. Між цими двома будинками углиб є гаражі. Так от у гаражів десяток дерев дійсно доведеться зрізати. Але у людини є на це всі дозволи, вона готовий будувати, готовий вкладати гроші. Чому не дати йому розвиватися?, - Обурюється депутат Малиновський.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!