Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Депутати будуть розбиратися з будівництвом СТО на території скверу в Житомирі
 
29-11-2012, 23:12  Суспільство

Депутати будуть розбиратися з будівництвом СТО на території скверу в Житомирі

 
Близько 20 мешканців мікрорайону Польова прийшли під стіни Житомирської міськради захистити сквер, частину якого передали під будівництво автосервісу.

Депутати будуть розбиратися з будівництвом СТО на території скверу в Житомирі


На сесії міськради депутат Зінаїда Стракіна (КПУ) від імені мешканців району передала мерові міста Дебою та депутатам звернення з вимогою призупинити і створити комісію з цього питання.

За словами депутата Олега Маліновського (фракція Партія Регіонів), бізнесмен, який орендує цю землю з 2004 року витратив на оренду за ці роки більше 160 тис.

"Як можна заборонити людині будувати, яка витратив на це стільки грошей. Там же не забирається весь сквер, а тільки його невелика частина. Там не будуть диміти, будується сервіс комп'ютерної діагностики", - сказав Малиновський.

Люди кажуть, що незадоволені знищенням скверу і вимагають терміново припинити будівництво.

Депутати Зінаїда Стрякіна, Олег Малиновський і Микола Туфанов вийшли до людей, щоб з'ясувати ситуацію.

За словами Миколи Туфанова (депутат Фракції Партії Регіонів) депутати зберуть комісію, яка з'ясує законність та обгрунтованість будівництва СТО.

«Потрібно зібрати всю ту братву, яка давала дозволи на будівництво. Там десять печаток стоїть на дозволах. У цьому питанні треба розібратися, хто на цьому заробляв авторитет », - сказав Туфанов.

Як повідомлялось, на Польовій збираються будувати автосервіс. Мешканці будинку за адресою: площа Польова, 10 проти такого сусідства, адже заради об'єкта хочуть зрізати частину скверу.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!