Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Маленькі богатирі народжені в Житомирській області
 
13-03-2013, 01:13  Суспільство

Маленькі богатирі народжені в Житомирській області

 
Житомирська область за роки свого існування подарувала Україні, і всьому світові, багато видатних людей. У наш час, в різних частинах Житомирщини, народжується велика кількість дітей, які, сподіваємося, згодом стануть теж видатними особистостями. Для того, щоб планування сім’ї, спостереження за здоров’ям вагітних і сам процес народження дітей проходив за сприятливих умов, в Житомирі, та деяких районних центрах нашої області, функціонують медичні заклади, обладнані сучасною медичною технікою.

'Маленькі



Відверто кажучи, дуже хотілося б сказати, що саме наша держава фінансує будівництво, ремонт, та оснащення медичних закладів. Проте це зовсім не так. Створюються різноманітні програми, які ведуть до закриття медичних установ, в результаті чого відбувається скорочення штату працівників і кваліфіковані спеціалісти, залишившись без роботи, вимушені змінювати спеціальність, або шукати роботу за кордоном.
Та попри всі негаразди, знаходяться спонсори, які виділяють кошти і обладнання для перинтальних центрів, та інших медичних установ, як на території нашої області, так і по всій Україні. Наявність добре обладнаних медичних центрів, в яких працює кваліфікований персонал, доволі часто дарують життя маленьким українцям, життя яких потрапило під загрозу в момент народження.

Дуже популярним серед вагітних жінок став Бердичівський Центр жінки. Саме там, на початку 2012 року народилася дівчинка, вагою 5 кілограм 560 грам, яка мала зріст 61 сантиметр. Але це не поодинокий випадок – наприкінці цієї зими, в вищезгаданому медичному центрі, народилася ще одна дівчинка, вагою 5 кілограм і 400 грам.

Отож сподіваємось, що медицина нашої області буде позитивно розвиватися і завдяки цьому народжуватимуться здорові і щасливі діти, а хворі люди матимуть змогу отримувати кваліфіковану допомогу.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!