Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В одному з більярдних клубів Житомира виявили гральні автомати
 
16-10-2013, 13:10  Суспільство

В одному з більярдних клубів Житомира виявили гральні автомати

 
Під вивіскою більярдного клубу в Житомирі працював зал ігрових автоматів.

В одному з більярдних клубів Житомира виявили гральні автомати


Як стало відомо в обласному центрі оперативники викрили гральний заклад , в якому були встановлені ігрові автомати. Момент азартної гри одного з відвідувачів був задокументований правоохоронцями та за фактом заняття гральним бізнесом було відкрито кримінальне провадження.

У рамках відкритої кримінальної виробництва правоохоронці встановили п'ять осіб, причетних до його створення та функціонування . Зараз обвинувальний акт спрямований до суду.

Як повідомив перший заступник начальника УМВС України в Житомирській області Василь Дячук, у ході попереднього розслідування було встановлено п'ять осіб, що увійшли до складу організованої групи, які, власне і займалися гральним бізнесом.

Організатором серед них був львів'янин, який заздалегідь спланував схему відкриття грального закладу в Житомирі. Втілювати плани забороненого бізнесу в життя взялися й інші дійові особи.

Так , 26- річна дочка організатора стала керівником нібито більярдного клубу, під вивіскою якого маскувався ігровий зал. На 30 -річного житомирянина поклали функцію адміністратора. Операторами - касирами в закладі працювали дві молоді дівчини , які також стали фігурантами кримінальної справи.

За словами правоохоронців , за п'ять днів роботи більярдного клубу з ігровими автоматами " бізнесмени " отримали більше 25 тисяч гривень прибутку .

З грального закладу вилучено 12 ігрових автоматів наушники для iphone 5 і гроші, за допомогою яких проводилися розрахунки з потенційними клієнтами.

Зараз матеріали кримінальної виробництва з обвинувальним актом направлені на розгляд до районного суду Житомира. Фігурантам грального бізнесу за чинним кримінальним законодавством загрожує штраф від 10000 (170 000 грн. ) До 40000 (680 000 грн. ) Неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією обладнання .

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!