Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Українська продукція за світовими стандартами
 
6-11-2013, 03:02  Суспільство

Українська продукція за світовими стандартами

 
Житомирський завод «Вібросепаратор», з метою розвитку підприємства та впровадження кращих світових технологій очищення і зберігання сільськогосподарських культур, зробив вагомий крок до залучення іноземних інвестицій підписавши на разі угоду з китайською компанією Muyang Group.
'Українська


Muyang Group Co. Ltd являється однією з провідних в країні виробників сільськогосподарського устаткування, яка активно вивчає можливості інвестування в агропромисловий комплекс України.

На сьогоднішний день компанією Muyang розроблено понад 100 серій ( більш ніж 800 моделей) високоякісних машин для переробки сільськогосподарської продукції, а також запатентовано більш як 400 технологій.

Підписання меморандуму відбулось у Києві, в результаті чого акціонери товариства «Вібросепаратор» та представники китайської компанії домовились про налогодження подальшого обміну досвідом, інформацією, спеціалістами, а також цілеспрямованої роботи на основі підписання конкретних контрактів та проектів. Представники обох компаній розглядали перспективу найближчих 5 років. Якщо вас цікавлять ночной прицел, то радимо переглянути дану группу.

Зокрема, голова правління ПАТ «Вібросепаратор» Юрій Єлісов маючи на меті впровадження кращих світових технологій повідомив про наміри закупити у Muyang Group частину устаткування для будівництва елеваторів в Україні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!