Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Швейцарські енергозберігаючі техгології в Житомирі
 
13-11-2013, 02:30  Суспільство

Швейцарські енергозберігаючі техгології в Житомирі

 
Як уже відомо, Житомир починає новий проект у галузі сталого використання енергоресурсів за підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань ( SECO ) . Сьогодні з цієї нагоди наше місто приймало гостей зі Швейцарії, які прибули з метою проведення експертизи системи теплопостачання Житомира, щоб направити туди безповоротні 120 млн.грн.

'Швейцарські


Швейцарська сторона планує виділити на реалізацію проекту 10 - 12 млн. шв франків, а Житомир повинен в свою чергу профінансувати 20 % від вартості проекту з міського бюджету ( включаючи вартість робіт, які буде здійснювати КП « Житомиртеплокомуненерго »).
Фахівці SECO коротко розповіли про його діяльність, продемонструвавши презентацію та оголосили команду експертів, а також основні цілі проекту з енергоефективності в Житомирі. Як відмітив керівник проекту Олександр Люхінгер, у разі успішних переговорів проект стартуватиме вже восени 2014 року. Всього реалізацію пооекту заплановано здійснити в три етапи.

Зі свого боку житомирська сторона у особі заступника мера міста Юрія Моїсеєва висловила подяку швейцарській команді за цікавий та потужній проект, та надію на його подальше втілення на користь позитивного ефекту для кінцевого споживача.

До речі подібний проект вже успішно втілено у Вінниці.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!