Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Турбуючись про ліквідацію аварійних дерев, комунальники змусили пішоходів рухатися проїжджою частиною
 
3-12-2013, 09:22  Суспільство

Турбуючись про ліквідацію аварійних дерев, комунальники змусили пішоходів рухатися проїжджою частиною

 
Досить часто роботи, які проводять комунальні служби нашого міста причиняють немало проблем городянам та гостям Житомира. Зайве тому підтвердження – ситуація зі зрізаними деревами, які комунальники залишили просто на тротуарах, не поспішаючи прибирати. На вулиці Леваневського де можна дізнатись, пішоходам доводилося стикатися з проблемою руху по тротуарах, на яких знаходилися дерева.

Турбуючись про ліквідацію аварійних дерев, комунальники змусили пішоходів рухатися проїжджою частиною


Всім відомо, що в районі даної вулиці знаходиться дитячий садочок. Батькам з дітьми доводилося виходити на проїжджу частину, щоб обійти зрізані аварійні дерева. Вважаючи, що у ввечері доводиться забирати дітей з садочку в час, коли на вулиці темніє, і батьки, і діти пересувалися в небезпечних для життя умовах, створюючи на дорогах несприятливу ситуацію і для водіїв.

Хочеться вірити, що такі випадки більше не повторюватимуться, і влада міста зверне увагу на подібні недоліки в роботі комунальних служб.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!