Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В українських паспортах російську мову замінять англійською
 
19-11-2015, 09:09  Суспільство

В українських паспортах російську мову замінять англійською

 
В українських паспортах російську мову замінять англійською

Нещодавно, на сайті голови держави була опублікована відповідь на електронну петицію про видання громадянам України паспортів лише на українській мові, без дублювання російською. Петро Порошенко підтримує обурення громадян наявністю в паспорті друкованої інформації мовою держави, визнаною Верховною Радою України агресором проти України.
"Підтримую обурення громадян України стосовно дублювання в паспорті громадянина України друкованої інформації мовою держави, яка Верховною Радою України визнана такою, що здійснює агресію проти України.
Ураховуючи патріотичну позицію підписантів, а також прагнення українського суспільства до інтеграції в Європейський Союз, вважаю за необхідне дублювання друкованої інформації в паспорті громадянина України російською мовою замінити на англійську мову як мову міжнародного спілкування."
Також повідомляється, що це звернення президента було направлене до Кабінету міністрів з пропозицією забезпечити внесення відповідних законодавчих змін.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!