Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі проходять заходи у рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"
 
3-12-2015, 21:20  Суспільство

В Житомирі проходять заходи у рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"

 
В Житомирі проходять заходи у рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"

Житомирська міська рада повідомляє жителів міста, що з 25 листопада по 10 грудня у рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" у місті відбуватимуться різноманітні заходи. Цього року акція проходить під гаслом "Від миру в домі до миру в усьому світі: зробити освіту безпечною для всіх"

Як зазначається на сайті міськради, 2 грудня у рамках міського етапу акції вже відбулася вулична інформаційно-просвітницька акція з протидії торгівлі людьми організована та проведена у співпраці управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради, управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації та ЖМГО «Авенір». За словами організаторів, подібні заходи проводяться для привернення уваги до питань протидії торгівлі людьми та інформування про заходи безпеки.

«Кожного року акція «16 днів проти насильства» проходить під певним гаслом. Цьогорічна глобальна тема: «Від миру в домі до миру в усьому світі: зробити освіту безпечною для всіх». Мета акції - активізація уваги суспільства щодо протидії проявам насильства», - зазначила начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.

Також вона повідомила, що цього ж дня у ЗОШ №21 м. Житомира відбулися заходи в рамках проекту «У новий рік без насильства», який реалізується ЖОМГО «Паритет» у співпраці з управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту за фінансової підтримки Українського Жіночого Фонду. Серед школярів молодших класів відбулася інсценізація «Герої казок проти насильства», для старших учнів школи було проведено тренінги та тематичні кола з питань протидії насильству.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!