Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тригірська чудотворна ікона в Києві.
 
8-12-2009, 11:24  Суспільство

Тригірська чудотворна ікона в Києві.

 
'Тригірська


З Житомирської області до Києва привезли чудотворну ікону, що зцілює дітей.


Перед іконою моляться про зцілення від хвороб і про вирішення різних проблем.

У неділю, 6 грудня, у київському храмі святого мученика Трифона розташованому на перехресті вулиць Сабурова та Електротехнічної зустріли чудотворну ікону Божої Матері "Тригірську".

Ікону привезли зі Спасо-Преображенського Тригірського чоловічого монастиря, у Житомирській області. Тригірський образ Божої Матері прославився своїми дивами. Перед іконою моляться про зцілення від хвороб, особливо дітей, і про вирішення різних проблем.

Так, в 1867 році було задокументовано зцілення молившогося перед іконою 17-річного юнака, який внаслідок травми втратив здоров'я і був німий. Чудеса тривають і в наш час - одужавши від різних недуг і вирішивши свої проблеми люди залишають в дар образу Богоматері прикраси.

Чудотворна ікона "Тригірська" пробуде в столиці до 14 грудня 2009 повідомляють "Факти".

Нагадаємо, в неділю, 29 листопада, до столичного Свято-Троїцький Іонинський монастир, що на території Ботанічного саду по ул.Тімірязевской, 1, привезли ікону Божої Матері "Скоропослушниця".

Копія древньої чудотворної ікони була зроблена в Дохіарському монастирі з образу Божої Матері, написаного в кінці X століття. За переказами, Пресвята Богородиця здійснює безліч зцілень: сліпим дарує зір, піднімає на ноги немічних, виліковує від одержимості злим духом…

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!