Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Де краще купити житло – у Києві чи в передмісті?
 
8-07-2016, 05:41  Суспільство

Де краще купити житло – у Києві чи в передмісті?

 

Не так давно багато людей мріяло жити у столиці – велике місто, цікаві події, різноманітний відпочинок ті інші привабливі фактори. Але в останні роки спостерігається зворотна ситуація, коли навіть мешканці Києва намагаються виїхати з нього. Більш всього в центрі уваги опинилися райони, які знаходяться поблизу Києва, але досить віддалені. Причина проста – там житло коштує на порядок дешевше, не згадуючи вже про тарифи на комунальні послуги.


Якщо подивитись на нерухомість на ЛУН.ua, то стає помітно, що цікавих варіантів безліч. Можна навіть переїхати у велике місто, де є розвинута інфраструктура, проте квартири також дешевше у порівнянні зі столицею.


Переваги передмістя


Де краще купити житло – у Києві чи в передмісті?

Тим же, хто все рівно хоче залишитись поблизу Києва, краще обирати прилеглі райони. Таким чином не прийдеться змінювати місце роботи або навчальний заклад. Тим паче, що з передмістя іноді набагато швидше добратися до потрібного району столиці, ніж з її центральної частини.


Головною перевагою такого вибору, звичайно, є різниця в ціні на квартиру. Сьогодні у прилеглих районах помічається активне будування нових домівок. Причому, це не панельні будинки, а оригінальні будівлі, виконані за допомогою нових технологій у будівництві. І це вигідно, насамперед для власника такої квартири. Наприклад, монолітно-каркасна технологія дозволяє значно економити на опалюванні взимку, та на використанні кондиціонерів влітку. В таких будинках зберігається комфортна температура.


Крім того, квартири у новобудівлях значно просторіше, в багатьох з них передбачені гардеробні кімнати, де можна зберігати одяг та переодягатися, не витрачаючи кошти на придбання шафи. Щодо до столиці, то там теж є новобудівлі, але коштувати вони будуть набагато більше.


Найбільш хвилююче питання – у транспорті. Чи не задовго буде добиратися до місця роботи або навчання? Якщо згадати добре всім знайомі київські пробки у годину пік, то питання відпаде само собою. Якщо місце роботи знаходиться не в центральній частині, а так воно частіше всього й буває, то не потрібно буде перетинати все місто. Навпаки, можливо з того самого передмістя буде простіше доїхати. Тим більш, що громадський транспорт зараз ходить досить добре. А по трасі, яка веде з прилеглого району до Києва – взагалі можна добратись набагато швидше, завдяки відсутності пробок.


Крім того, не слід забувати про екологічний фактор, адже набагато комфортніше жити там, де повітря свіже й не загазоване. 


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!