Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Яку компанію обрати для будівництва дачного будинку?
 
21-07-2016, 07:32  Суспільство

Яку компанію обрати для будівництва дачного будинку?

 

Якщо ви декілька років мріяли про будівництво власного дачного будинку і нарешті ви можете собі це дозволити, перше питання, яке перед вами з'явиться - це пошук спеціалізованої з будівництва компанії. Одним із лідерів серед будівельних компаній є «Сервус». Ця компанія займається таким видом діяльності, як виготовлення дерев'яних будинків http://servus.ua/ua/ за канадською технологією. Працюючи на ринку будівельних послуг з 2005 року, компанія «Сервус» вже збудувала приблизно 900 об'єктів різного призначення.


Будівельна компанія «Сервус» займається будівництвом дачних будинків, лазень і саун, будинків за індивідуальними проектами, промислових споруд. Співробітники компанії за вашим замовленням  підготують індивідуальний проект.


Основний вид діяльності компанії - це будівництво будинків з сіп панелей. Компанія «Сервус» виробляє сип панелі на своєму власному заводі. Такі будинки придбали високу популярність не тільки в Канаді, а й у багатьох інших країнах світу. Така популярність пов'язана з декількома причинами:



  • висока міцність і легкість конструкції - після з'єднання між собою панелей ми отримуємо каркас, який може навіть вистояти під час землетрусу до 8 балів. Загальна вага будинку площею до 200 метрів кв. не перевищує 15 000 кг. Це дозволить вам значно заощадити кошти на фундаменті будинку;

  • збирається такий будинок швидко і просто - його будівництвом може займатися лише кілька людей, на збірку коробки будинку буде витрачено не багато часу (не більше ніж 14 днів).

  • такі будинки мають низьку теплопровідність - в даному питанні не поступаються цегляній стіні, хоча сіп панелі більш тонкі ніж цегельна стіна (різниця становить приблизно в 10 разів);

  • короткочасне будівництво - в залежності від складності конструкції будівництво займає від трьох до чотирьох місяців.


Звичайні дерев'яні споруди з часом через щілини починають пропускати взимку холодне повітря. Якщо ви приймете рішення побудувати ваш будинок з сіп конструкції, то цього не відбудеться, і ви значно заощадите на опаленні.


Матеріали, які використовує компанія «Сірвус» для будівництва екологічно чисті і не викликають алергії. Тобто абсолютно безпечні для здоров'я тих, хто будуть в цьому будинку жити. Такий будинок не піддасться цвілі та гноїнню. Комахи також не чинять споруді ніякого впливу.


Дах будинку робиться за технологією "MiTek". Таким чином, ви отримуєте міцний та неповторний по дизайну дах.


Також компанія пропонує своїм клієнтам спеціальний матеріал "Neopor", який допомагає краще зберегти тепло взимку та восени. Цей матеріал підвищить енергозберігаючі характеристики будинку на 20%.


Більш детальну інформацію про будівництво дерев'яних будинків http://servus.ua/pid-kluch/ ви знайдете на сайті компанії "Сервус".


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!