Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Яка ж насправді ситуація з безробіттям?
 
14-12-2009, 12:48  Суспільство

Яка ж насправді ситуація з безробіттям?

 
Яка ж насправді ситуація з безробіттям?

Працівники податкової інспекції м. Бердичева Житомирської області провели рейд по виявленню неоформленої робочої сили.

Про це повідомляє телекомпанія ВІК.

Податківці кажуть, що в ході таких перевірок часто виявляються "нові" незареєстровані суб'єкти господарювання, про які ніхто не знає.

На один з таких і потрапили перевіряючі. Власника в той момент не було, тому що роблять зі скутерами - ремонтують чи продають, - податківці намагалися з'ясувати в одного з працівників. Він розповів, що знаходиться тут на випробувальному терміні, після якого його нібито мають оформити. З усіма іншими питаннями порекомендував звертатися до господаря. Працівника попросили написати пояснення, а з власником податківці обіцяють поспілкуватися.

Небажання спілкуватися викликав прихід податківців на інший об'єкт, де збирали меблі. Меблевики поцікавилися документами непрошених гостей. Проте ні пред'явлені посвідчення, ні направлення на територіальне обстеження враження на них справили. Один з них запевнив, що тут не працює, і потім зник, другий продовжував роботу.

Таке положення справ - це ще нічого, кажуть податківці. На інші об'єкти, буває, взагалі не доберешся. Один із прикладів - приміщення, де, судячи з напису і матеріалів, виготовляють пам'ятники. Працівники фірми закрилися і вимкнули світло.

На підприємство, де обробляють деревину, службовці прийшли не без причини - на його власника неодноразово були скарги. Але поки податківці шукали неоформлених працівників, вони від них ... тікали і ховалися. Понад півтора десятки працівників підприємства влаштували схованку неподалік у лісі. Працювали тільки четверо, ще один чоловік, з яким податківці намагалися поговорити, теж утік.

За підсумками рейду, на 4 обстежених об'єктах Бердичева виявили 21 неоформленого робітника.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!