Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відтепер купити залізничний квиток можна за допомогою смартфона
 
3-02-2017, 00:14  Суспільство

Відтепер купити залізничний квиток можна за допомогою смартфона

 
Відтепер купити залізничний квиток можна за допомогою смартфона

ПАТ «Укрзалізниця» запустила мобільний додаток на базі операційної системи Аndroid для придбання квитків online. Незабаром ця послуга стане доступна власникам мобільних пристроїв, що працюють на операційній системі iOS.

Як повідомляють в компанії, таким чином клієнти зможуть зручно і оперативно купувати залізничні квитки за допомогою своїх гаджетів. Завантажити мобільний додаток користувачі можуть в Google Play на своїх смартфонах і планшетах.

«Ми хочемо комплексно змінити застарілі стандарти в обслуговуванні пасажирів, щоб вони змогли відчути, що Укрзалізниця працює для клієнта. Крім розробки і впровадження мобільних сервісів, ми фокусуємося також на придбання нових пасажирських вагонів, зміні їх дизайну, осучасненням постільна білизна, прагнемо надавати послуги нової якості, щоб наші пасажири відчували себе комфортно, а подорожі приносили їм приємні враження », - розповів голова правління Войцех Балчун.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!