Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомиряни на З'їзді Асоціації фахівців нерухомості України.
 
15-12-2009, 12:48  Суспільство

Житомиряни на З'їзді Асоціації фахівців нерухомості України.

 
0

Житомиряни на З'їзді Асоціації фахівців нерухомості України.


12.12.09 року в м. Києві пройшов черговий 15 З'їзд Асоціації фахівців нерухомості України, на якому було вирішено багато нагальних завдань. У роботі з'їзду брало участь більше 100 делегатів, які представляли багато регіонів України (Вінниця, Ужгород, Рівне, Запоріжжя, Львів, Харків, Донецьк і т.д), також представники з АР Крим, м. Севастополя.

Житомир зокрема представляли директори агентств міста, таких як АН «Актив +» - Форест С.В, АН «Діона» - Гордійчук Д.В , АН «Ріел-Сервіс» - Зайченко В.В, який є головою регіонального відділення АФНУ в Житомирі, АН «Золотий ключик» Віховская Н.В, головний редактор журналу «Нерухомість Житомира» Ніколаєв В.В. На З'їзді єдиним голосуванням представник Житомирщини було обрано до Ради АФНУ.

Після відкриття з'їзду був виступ президента АФНУ Шульги А.В. У своїй доповіді президент торкнувся багатьох питань:

1. Співпраця з міжнародною організацією «Королівське товариство сертифікованих сюрьвеєрів» (RICS), штаб квартира в Лондоні. Заслуговує на увагу організація, з історією існування понад сто років. Була досягнута домовленість з ними про сертифікацію в майбутньому наших рієлторів і отримання дипломів «Брокер житлової нерухомості» і «Брокер нежилої нерухомості». Дипломи цієї організації досить авторитетні і визнаються в усьому світі.

2. Участь делегації АФНУ у роботі конгресу NАR (Національна асоціація ріелторів Америки), Сан-Дієго США.

3. Розробка національних стандартів рієлторської діяльності. У цьому питанні на жаль ми поки що стоїмо на місці.

4. Моніторинг нового антикризового проекту.

5. Участь делегації АФНУ у роботі конгресу CEREAN, Саллоннікі Греція.

6. Проекти з Міжнародним Фондом Нерухомості.

Також президент АСНУ відзначив високу роль регіонів - «будь-яка організація сильна своїми регіонами», зазначив він. Повинна бути нова політика розвитку регіонів, збільшення чисельності організації та популяризації АСНУ на місцях. Ми повинні швидше прийти до європейського ринку нерухомості. Більше інформації необхідно подавати в засобах масою інформації про АСНУ на місцях, тому що багато років була не зовсім достатня активність і допомога центрального офісу по відношенню до наших регіонах. Регіони повинні прогресувати у своєму розвитку, а не топтатися на місці.

Після доповіді Шульги був виступ голів комітетів АФНУ, доповідь мандатної комісії, доповідь голови ревізійної комісії Альвана Л.І. та затвердження звіту ревізійної комісії. Багато дебатів виникло із затвердження нової редакції статуту АСНУ. З цим питанням виступала голова комітету з Законодавству та юридичних питань Бовсуновська С.А. Відбувалося гаряче обговорення статей нової редакції Статуту. У дружній атмосфері було досягнуто компромісу, хоча виникало безліч спірних, злободенних і далеко непростих проблем, які необхідно було вирішити на З'їзді. Виступали з цих питань доповідачі - Бондаренко А.А. (екс-президент АСНУ, один з активних діячів Асоціації України), Оганесян А.П.

Після затвердження нової редакції Статуту АФНУ, відбулося обговорення і затвердження бюджету АФНУ на 2010 рік і розміри членських внесків, а також довибори до складу ради АСНУ та склад ревізійної комісії.

Після недовгих обговорень і дискусій, З'їзд визнав роботу Асоціації та президента АФНУ за звітний період задовільною, тому що робота була виконана в повному обсязі, цілі і завдання, які ставила перед собою організація, були виконані.
Автор Форест С.В, Член Ради АФНУ.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!