Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ЄС схвалив безвізовий режим для України
 
12-05-2017, 14:37  Суспільство

ЄС схвалив безвізовий режим для України

 
ЄС схвалив безвізовий режим для України

Вчора, 11 травня, Рада міністрів Євросоюзу схвалила остаточне рішення про надання громадянам України права на безвізові подорожі. 17 травня в Страсбурзі в приміщенні Європарламенту урочисто підпишуть відповідний законодавчий акт.

Про це в своєму зверненні зазначив Президент України Петро Порошенко.

Рішення опублікують в Офіційному журналі Союзу і через 20 днів воно вступить в силу. Приблизно 11 червня 34 європейські країни включать зелене світло власникам українських біометричних паспортів - для безвізових короткострокових поїздок.

«Безвіз» - це набагато більше, ніж спрощення способу виїзду за кордон. Це - гігантський крок до Європи, до утвердження свободи людини і незалежності нашої держави. Ми прощаємося з пострадянським минулим і все більше стаємо частиною єдиного європейського цивілізаційного простору. », - зазначив Президент.

За його словами, з прийняттям безвіза зникнуть черги в посольствах і візових центрах, залишиться в минулому виснажлива тяганина зі збору паперів, люди зекономлять гроші, які витрачали на консульські збори і послуги посередників.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!