Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У центрі міста замість новобудови облаштують парк
 
9-06-2017, 18:52  Суспільство

У центрі міста замість новобудови облаштують парк

 
У центрі міста замість новобудови облаштують парк

У Житомирській міській раді прийняли рішення облаштувати парк на земельній ділянці на Старому бульварі, 14, де планувалося будівництво житлового комплексу.

Відповідний проект рішення сесії був опублікований 8 червня на сайті житомирської мерії.

«Міська рада вирішила використовувати незабудовану частина земельної ділянки з кадастровим номером 1810136600: 03: 037: 0003 за адресою м Житомир, бульвар Старий, 14 для суспільних потреб, а саме будівництва міського парку», - йдеться в документі.

До цього часу земельна ділянка знаходилася в оренді у товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиційна технологія». Даним рішенням міськрада має намір розірвати договір і надати фірмі інші земельні ділянки в районі Корбутівка.

Нагадаємо, в грудні 2013 року, в парку ім. Гагаріна почалося будівництво житлового комплексу «Сіті-Парк». У вересні 2014 го під забудову комплексу повністю розібрали Гастрольний театр. У листопаді минулого року виконавчий комітет Житомирської міської ради відмовив забудовнику у продовженні терміну будівництва комплексу. 20 квітня 2016 року виконком міської ради зняв заборону на отримання містобудівних умов для ЖК, проте вже в січні 2017 го житомирський виконком не дозволив продовжити будівництво житлового комплексу на Старому бульварі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!