Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі оголошено конкурс на посаду інспекторів патрульної поліції
 
12-06-2017, 09:18  Суспільство

У Житомирі оголошено конкурс на посаду інспекторів патрульної поліції

 
У Житомирі оголошено конкурс на посаду інспекторів патрульної поліції

Патрульна поліція Україна запрошує на посаду інспектора в Житомирі більше 150 чоловік. Про це 12 червня розповіли під час спільного брифінгу керівництва УПП в м.Житомирі та керівництва ГУНП в Житомирській області.

Як відзначили в патрульній поліції, до основних обов'язків інспектора входить патрулювання території, реагування на правопорушення, забезпечення безпеки дорожнього руху, надання невідкладної допомоги громадянам, а також заходи для розкриття злочинів по гарячих слідах і протидія злочинності.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вік від 21 до 35 років, повна загальна середня або вища освіта, наявність водійського посвідчення категорії В.

Графік роботи: одна зміна триває 12 годин, при складанні графіка чергуються денні і нічні зміни. Заробітна плата становить від 8000 грн. Заявки на участь в конкурсі приймаються до 11 липня. Подати анкету можна на сайті: patrol.police.gov.ua/jobs

Нагадаємо, за словами начальника Житомирського відділення поліції Михайла Сороки, нині вулиці Житомира патрулюють всього 8 екіпажів поліцейських.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!