Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чи потрібен Житомиру зоопарк?
 
8-10-2018, 11:15  Суспільство

Чи потрібен Житомиру зоопарк?

 
Чи потрібен Житомиру зоопарк?

Ще в липні 2018 у Житомирську міськраду надійшла петиція, в якій автор Наташа Ступіна просить закрити контактний зоопарк «Multizoo» в ТРЦ «Глобал». На її думку це одне з місць де знущаються над тваринами.

«Я, Ступіна Н.А., закликаю всіх небайдужих до долі звіряток. Жодна жива істота не варта того, щоб над нею знущалися. Черепахам не місце біля центрального входу в "Глобал" на розпеченому асфальті! Альпаки, коати, їжаки, лемури повинні жити в потрібних для них природних умовах, а не в клітках. І все це стосується кожної пташки, кожної рибки, яка зараз знаходяться там. Звірі не повинні терпіти "тискання" дітей, жити без природного світла і дихати кондиціонованим повітрям. Дітей потрібно вчити тому, що кожна жива істота страждає, тому що у кожного з них своє місце в природному середовищі», - йдеться в петиції.

«На жаль, в Україні немає зоопарків по типу природних заповідників, де тварини перебувають близько до людей, але тим самим їх фізичному і психічному здоров'ю нічого не загрожує. Такі заповідники є в багатьох країнах і більшість тварин, які там знаходяться, позбавлені від жорстокого поводження людей. Ми боремося за те, щоб зоопарків в нашому місті не було, контактні вони чи ні - це насильство над тваринами », - впевнена Наталія Ступіна.

Дана петиція набрала необхідну кількість підписів і тепер в обов'язковому порядку буде розглянута владою міста.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!